Jump to content

Is The Site Having Problems?


Tony C
 Share

Recommended Posts

Guest pigeongirl

Pigeonbasics is the only site I am having trouble with. Takes forever to load or have to recover webpage. Rest of site I have no problems with. History clean and mechanics run too but still problems.

Link to comment
Share on other sites

What browser are you using? Which ISP are you with? Just trying to identify if there's anything in common.

 

Not seeing any issues on my connection (TalkTalk using Firefox) but I'll fire up some other browsers and try my phone connection.

 

Re: Clock running fast, should be all reset now :)

Link to comment
Share on other sites

What browser are you using? Which ISP are you with? Just trying to identify if there's anything in common.

 

Not seeing any issues on my connection (TalkTalk using Firefox) but I'll fire up some other browsers and try my phone connection.

 

Re: Clock running fast, should be all reset now smile.gif

 

 

give it a boot,smile.gif

Link to comment
Share on other sites

I keep getting blocked on my phone it happened a few weeks ago on my I phone but clearing the cookies and history let me back in but problem is still there on my new phone a Samsung galaxy s4 bit of a pain at times

Link to comment
Share on other sites

I've tested IE over my internet connection and over my phone's connection and not found anything untoward.

 

If anyone is running IE and still having problems would you be able to run through this tutorial (my steps for the same below): http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/gg130952%28v=vs.85%29.aspx

 

Steps;

- Open a tab and go to http://forum.pigeonbasics.com/

- Press F12 key on keyboard (developer tools will open)

- Navigate to the Network tab

- Click the "Start capturing" button

- Back on the browser refresh the page (can be done by pressing F5)

- Back in the developer tools window the page will be populated with all the details of loading the page, I'm interested in the time taken from start to finish (hover over the "Timings" column for a tooltip with timings), and also any coloured bar in the column that is more than a few seconds.

 

Once done, be sure to click "Stop capturing" and close the developer tools window.

Link to comment
Share on other sites

I've tested IE over my internet connection and over my phone's connection and not found anything untoward.

 

If anyone is running IE and still having problems would you be able to run through this tutorial (my steps for the same below): http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/gg130952%28v=vs.85%29.aspx

 

Steps;

- Open a tab and go to http://forum.pigeonbasics.com/

- Press F12 key on keyboard (developer tools will open)

- Navigate to the Network tab

- Click the "Start capturing" button

- Back on the browser refresh the page (can be done by pressing F5)

- Back in the developer tools window the page will be populated with all the details of loading the page, I'm interested in the time taken from start to finish (hover over the "Timings" column for a tooltip with timings), and also any coloured bar in the column that is more than a few seconds.

 

Once done, be sure to click "Stop capturing" and close the developer tools window.

 

KEH as Manwell would say.

Link to comment
Share on other sites

I've tested IE over my internet connection and over my phone's connection and not found anything untoward.

 

If anyone is running IE and still having problems would you be able to run through this tutorial (my steps for the same below): http://msdn.microsof...v=vs.85%29.aspx

 

Steps;

- Open a tab and go to http://forum.pigeonbasics.com/

- Press F12 key on keyboard (developer tools will open)

- Navigate to the Network tab

- Click the "Start capturing" button

- Back on the browser refresh the page (can be done by pressing F5)

- Back in the developer tools window the page will be populated with all the details of loading the page, I'm interested in the time taken from start to finish (hover over the "Timings" column for a tooltip with timings), and also any coloured bar in the column that is more than a few seconds.

 

Once done, be sure to click "Stop capturing" and close the developer tools window.

 

Have done so and now loading much quicker BUT is it a permanent fix?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Advert: B.Leefe & Sons
  • Advert: Apex Garden Buildings
  • Advert: Racing Pigeon Supplies
  • Advert: Solway Feeders


×
×
  • Create New...